Project Description

PSIHIATRIE

Identificăm cauzele, diagnosticăm, prevenim și tratăm afecțiunile psihice. Servicii decontate prin CNAS sau cu plata directă.

Psihiatria este o specialitate medicală, la fel ca și cardiologia sau chirurgia, care se ocupă de diagnostic, prevenție și tratament. La baza acestor decizii se află studiul interacțiunii dintre efectele biologice, psihologice și sociale ale corpului nostru.

Partea de biologie
Toate emoțiile, gândurile și tipurile de manifestare de comportament își au originea în creier. Să nu uitam că el – creierul, este o parte dintr-un întreg: corpul uman. Astfel, ca și celelalte organe el este afectat de fluctuațiile hormonale, biochimice, deficit de nutrienți, privarea de hidratare sau somn, prezența unor toxine date de droguri sau alcool, tumori sau infecții.

Psihologia
Se referă la ansamblul de percepții, emoții, modul de a reacționa al individului. În funcție de cum percepe o situație în acea perioadă și de felul în care analizează lucrurile, acesta va adopta un comportament mai mult sau mai puțin armonios cu cei din jur.

Situația socială
Starea de bine al unui individ este mult influențată de viața de zi cu zi. Este acesta singur sau înconjurat de familie și prieteni? Are un acoperiș și bani pentru a-și satisface nevoile? Trece printr-un divorț, despărțire, doliu, își mută job-ul sau locuința?

La cabinet
Medicul psihiatru, analizeaza comportamentul, cercetează cauza și-și dă seama de butoanele deranjate în organism, ajutând la o restabilire a echilibrului anterior. Tratamentul va fi ales în funcție de motivul de adresare și personalizat atât ca și tip, doză dar și timp de administrare. Pacientul va fi asistat pe tot parcursul afecțiunii și de multe ori ajutat și de psiholog.

Principalele motive de adresare la cabinet:

  • Tulburări de somn

  • Stări de frică

  • Deficit de atenție

  • Probleme de concentrare

  • Tulburări de memorie

  • Depresie

+40770 425 895

Program

L/Mi 8:00 – 13:00
Ma/J/V 14:00 – 20:00

În funcție de programul clinicii, posibil să nu putem răspunde imediat, dar vom reveni cu confirmare în 24h. Programul poate varia pe perioada Covid.

Policlinica Vitan

Calea Dudești 104-122, et. 1, cab. 155

SERVICII TARIF
Consultație cu plată 150 lei
Consultație control 100 lei
Referat medical 100 lei
Certificat A5 (psihiatrie) 70 lei
Certificat A5 (psihiatrie + medicină internă) 100 lei
Certificat A5 – Aviz psihiatru Ceccar Contabil 100 lei
Certificat A5 – Aviz barou avocați 100 lei
Certificar A5 – Aviz adopție copil 100 lei
Certificat A5 – Aviz tutore, etc. 100 lei
+40770 425 895

cabinet Psihiatrie

PARERILE PACIENTILOR NOSTRI

Medicii de la Speranta Sante au raspuns prompt intotdeauna. Am avut parte de atentie si grija deplina.

Radu Fundateanu

Ma simt in siguranta cu echipa Speranta Sante. Stiu ca am sprijin medical indiferent de situatie.

Daniela Dragomir
Recomand cu mare incredere Speranta Sante. Au gasit solutiile rapide si eficiente pentru mine.
Victor Petre